Interiørarkitekt Cecilie Clausen

Cecilie Clausen er en interiørarkitekt med base i Oslo. Men Cecilie Clausen er også et helt firma med profesjonelle interiørdesignere med lang erfaring når det kommer til å forvandle hjem og skape noe nytt og personlig for sine kunder. Dette kan være deg, da firmaet jobber med mange prosjekter i både hus og i leiligheter i Oslo-området. Tjenestene rommer planlegging, planløsninger, og en forvandling av rom med det estetiske og praktiske som førsteprioritet. Med samarbeid med profesjonelle håndverkere og fagfolk kan du forvente å komme hjem til en helt ny leilighet.

Om kvinnen bak designfirmaet

«Interiør skaper identitet og det fysiske rommet gir ramme for vårt emosjonelle eller sjelelige rom.» Dette er hva Cecilie Clausen selv tenker når hun hører begrepet interiørdesign. Interiør er nemlig mer enn en sofa og en malt vegg, det er et bilde av din egen personlighet. Denne tolkningen av design har gjort Clausen til en mye omtalt figur innenfor norsk og internasjonal interiørdesign, og har gjort at hun har havnet i interiørblader som Bo Bedre, Elle Decoration UK og Vogue Casa Brasil. Med lang erfaring er Cecilie Clausen et godt valg for ethvert prosjekt.

Prosjekter

Blar vi gjennom katalogen både på nettsiden og på Instagram ser vi at dette er et designfirma som jobber med en mengde ulike stiler, men som fokuserer på det moderne skandinaviske livet i byen. I prosjektene kan vi ofte se nøytrale jordfarger og krem, med innslag av dype oliven-farger og marineblå toner. Blant prosjektene på nettsiden er kjøkkenet på Åsaveien 4 en av våre favoritter. Dette kjøkkenet ønsker med sine varme brunfarger og lunt interiør virkelig velkommen til både frokosten i hverdagen og middagsselskaper i juletider. Dette er gjennomgående i Clausen sine multi-funksjonelle interiørløsninger.

Prosjekter

Cecilie Clausen og resten av firmaet er ikke kun gode på riktig fargevalg, nye gulv og smart interiør. Planløsninger er en annen av deres spesialiteter, som også inngår i en eventuell konsultasjonstime for deg. I Oslo-området er plassmangel en stor utfordring for å kunne skape sin drømmeleilighet, men ikke hvis du har en smart interiørarkitekt ved din side. Ved å endre på rom, slå ned en vegg eller kanskje bygge en ny, kan leiligheten din plutselig virke mye større og mer praktisk. Ta en titt på de ulike forslagene på Cecilie Clausen sin Instagram for inspirasjon.

Arbeidsmetode

Å designe interiøret til en ny leilighet er en hel prosess. Derfor er prosessen delt hovedsakelig opp i fire faser. Den første er etablering og befaring, som handler om å måle opp leiligheten, diskutere ønsker og økonomisk budsjett. Ingen to prosjekter er helt like, og derfor inngår det en god del tid i fase én for at prosjektet skal bli vellykket. Fase to er forprosjektering og analyse av både deg og leiligheten din. Her jobber interiørdesigneren med å skape en skisse og et design for at du skal føle deg hjemme i hjemmet ditt.

Arbeidsmetode

I fase tre står detaljprosjektering og anbudsdokumenter i fokus. Her skal du bli enig med din designer om det endelige produktet og ferdige designet på leiligheten. Nå blir alle møbler, belysning og pynt valgt ut, og tegningen og den endelige prisen blir satt på plass. I siste fase, nummer fire, vil firmaet gjennomføre en oppfølging og ferdigstillelse. Det er alltid viktig at begge parter forlater byggeplassen fornøyde, og at det ikke oppstår noen problemer i etterkant. En siste brief for å kvalitetssikre prosjektet inngår i siste del av samarbeidet mellom firma og kunde.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *