Guide om interiørdesign

De fleste ønsker å ha et hjem hvor det er mulig å trives, og for å få dette til er det mange som vil at hjemmet skal ha en koselig atmosfære og fint interiør. Det er derfor kanskje ikke så rart at mange nordmenn interesserer seg for interiørdesign, og gjerne investerer noen kroner i unike eller trendy møbler, pyntegjenstander og annet interiør. Med stilig interiør og design er det mulig å skreddersy boligen slik at stilen kler akkurat deg og din personlighet. Men hvor skal du begynne, egentlig?

Vi viser deg vei

Vi i Bergen-malingfabrikk.no brenner for design og interiør, og vi har mange gode idéer du vil kunne ta i bruk i ditt eget hjem. Dette kunne vi ikke holde for oss selv, så vi bestemte oss for å dele inspirasjon, tips og informasjon om interiør og design med deg. Våre artikler og guider om design er lette å lese, og vil være til nytte for både nybegynnere og erfarne innen design og interiør til hjemmet. Få det perfekte hjemmet med litt inspirasjon fra oss – det er ikke så mye som skal til!

Vi gir deg smarte interiørtips

Her på Bergen-malingfabrikk.no får du mange nyttige tips om design og interiør. Du kan blant annet lese mer om hva interiørdesign egentlig er. I tillegg har vi egne guider der du kan lese om nordisk design, en stil som virkelig er i vinden for tiden. Det minimalistiske og rene designet appellerer spesielt til oss i Norden. Vi har også mange gode interiøridéer – med enkle grep kan du forandre og fornye boligen din, uten at det trenger å koste skjorta. Det skal ofte ikke så mye til; kanskje du kan male veggene i en ny og litt vågal farge?

Hvordan bli interiørdesigner?

Det å forandre gråstein til gull og skape en hyggelig, stilig og unik stemning med design og interiør, er kanskje noe du kunne tenke deg å drive med på fulltid? Bergen-malingfabrikk.no gir deg tips til hvordan du kan ta steget ut og bli interiørdesigner selv. Dersom du brenner for design og interiør kan dette være den perfekte yrkesveien for deg, og du vil fort oppdage at ingen dager er like som interiørdesigner eller interiørarkitekt. Vi forteller deg alt du trenger å vite om utdanningen og hvordan du skal gå fram.

Lær mer om designere

Enten du vil bli interiørdesigner selv, eller om du bare interesserer deg for interiør, er det greit å kjenne til noen av de mest kjente norske interiørdesignerne og -arkitektene. Her på Bergen-malingfabrikk.no kan du derfor bli bedre kjent med designere som Andreas Engesvik, Cecilie Claussen og Hallgeir Homstvedt. Dette er designere som skiller seg ut med gode designidéer og stilig interiør som tar pusten fra de fleste. Kanskje du kan la deg inspirere litt av disse populære designerne før du planlegger hvordan boligen din skal se ut? Vær åpen for nye inntrykk!

Oppsummering

Bergen-malingfabrikk.no er din guide i jungelen av design og interiør. Enten du drømmer om å bli interiørdesigner eller bare interesserer deg for design på hobbybasis, vil du kunne finne mange spennende tips og idéer på denne siden. Vi introduserer deg for noen av de mest kjente norske designerne, forklarer deg hvordan du skal gå fram om du vil bli designer selv, og gir deg gode idéer til interiør i hjemmet. Du kan også bli bedre kjent med en av våre favorittstiler: nordisk design. Dette er en stil som passer i de fleste hjem.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *